CLÍNICA

A Dental Santa Maria estam compromesos en realitzar tractaments odontològics de qualitat als nostres pacients, combinant les noves tecnologies amb el coneixement i l’experiència dels anys dedicats a aquesta professió.

ORTODÒNCIA

L’ Ortodòncia és l’especialitat dins de l' odontologia que s’encarrega de diagnosticar, prevenir i tractar les alteracions existents en les estructures dentomaxil.lars; malposicionament de dents, creixement assimètric dels maxil.lars o ossos estrets.

PRÒTESI I REHABILITACIÓ ORAL

La prostodòncia o rehabilitació oral és la branca de l'odontologia que s'encarrega de restablir i mantenir la funció masticatòria, la salut, l'estètica i la comoditat del pacient mitjançant la restauració de les dents naturals i/o la substitució d'aquestes.

IMPLANTOLOGIA

Els implants són la millor solució per a la substitució permanent de les dents .Es tracta d'un material fet de titani i es col.loca a l'òs maxil.lar o mandibular per a substituir l'arrel de les dents perdudes. L'implant és acceptat per el cos com a propi i d'aquesta manera creix òs ràpidament al seu voltant, produint-se una unió estable i de llarga duració.

ODONTOLOGIA CONSERVADORA

L'odontologia conservadora i restauradora ens permet prevenir, aturar i curar la càries dental en totes les seves fases des de la menor a la major destrucció de teixit dentari. La càries dental pot afectar lleument a l'estructura dentària, destruint únicament l'esmalt o progressar a estadis més greus, envaint teixits més profunds com són la dentina o la polpa dental.


 

PERIODÒNCIA

La periodòncia és l'especialitat de l'odontologia que estudia la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les malalties o anomalies que afecten els teixits que suporten les dents. Les principals malalties periodontals són la gingivitis i la periodontitis.

ENDODÒNCIA

L'endodòncia és la branca de l'odontologia especialitzada en tractar els conductes radiculars de la dent, però popularment es coneix amb el nom de "matar el nervi". La seva funció principal és extreure parcial o totalment la polpa dental que ha estat danyada o infectada per després omplir l'espai dental i així tornar la funcionalitat a la dent i acabar amb el dolor provocat per la pulpitis.